• fjällkonferens
  • teambuildning

Fjällkonferens

Teambuildning, kickoff och konferens i en inspirerande miljö.

Flera företag väljer att åka bort på konferens i några dagar för miljöomväxling och ny inspiration. Dessutom finns en rad trevliga aktiviteter för att stärka gemenskapen och för teambuilding.  Stugan erbjuder alla faciliteter för en lyckad konferens i fjällen.  

 

Konferensbordet/matbordet har plats för minimum 18 personer med synlig vy över tv:n på 65 tum som med fördel kan användas till exempelvis presentationer. Eventuell föredragshållare kan ha sin dator placerad på köksön som är planerad för att göra detta möjligt.

Det finns två soffgrupper för mera avslappnade stunder och till kaffepauser framför spiskaminen.

Utanför stugan finns det fina promenadstråk för avkopplande samtal eller möjligtvis grupparbete och samarbetsövningar. På kvällstid kan man även ha turen att få se vackert norrsken över bergen. 

Utöver skidåkningen finns det massor av gemensamma aktiviteter i området. I M-huset som finns på 150 meters gång avstånd erbjuds både bowling, bio och en bar. För fler förslag på aktiviteter – se aktivitetsboxen. 

 

 

I fjällkonferenspaketet ingår:

- Egen kock med tillredning av viltmiddag och utvalt vin en av kvällarna.

- Cateringmiddag de övriga kvällarna.

- Leverans av matvaror för frukost och lunch.

- Sänglinnen, handdukar och städning efter avresa.

konferens


För bokning av fjällkonferens tryck på "Kontakt & Hitta hit" längst ner på sidan och skriv in önskemål eller ring för ytterligare info.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.