Om oss och våra stugor


Storhogna Winterlodge etablerades 2016 med visionen att bygga rustika stugor av högsta kvalité med plats för stora sällskap. Sedan dess är vi glada att många familjer, vänner och släktingar har valt att fira högtider och födelsedagar hos oss i en autentisk fjällmiljö.

Envägen 6 är vår första stuga med plats för 20 personer och har en innovativ planlösning anpassad för att umgås och trivas i som stort sällskap. Nytt för 2016 är våra tre stugor på Envägen 7, 5 och 3, såklart är även dessa anpassade för att hela familjen ska få plats. 

På Envägen 7 är stugan uppdelad i två separata delar (A och B) som hyrs ut för sig och har plats för tio gäster i vardera. Även Envägen 5 och 3 har en A och B uppdelning men här erbjuder vi en unik lösning med skjutdörr mellan lägenheter. Detta för att skapa möjlighet både för avskildhet och umgänge om två sällskap vill åka tillsammans. Dessa två stugor rymmer därmed 20 gäster vardera. För med detaljer om varje stuga klicka på flikarna till vänster. Varmt välkomna till oss för en autentisk fjällvistelse med guldkant!

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.